Hei Retail integrasjon

Hello Retail tilbyr en praktisk alt-i-ett løsning for e-handelsbedrifter som forbedrer kjøpsopplevelsen for kunder, gjennom personlige produktanbefalinger. De jobber med hyper-personalisert innhold på nettstedet og analyse av kundeadferd, for å servere dem mer relevant innhold. Når du integrerer Rule med Hello Retail, kan du bruke kunstig intelligens og kundedata for å inkludere produktinnhold i e-postene dine som er helt personlig. Integrer Hello Retail med Rule og skap personlige produktopplevelser for å bygge og pleie langsiktige kundeforhold.

Oppsett i Hello Retail

Når du setter opp kontoen din i Hello Retail, vil du motta hjelp til å opprette 3 kampanjer.

1. Anbefalinger for deg: Vis et personlig utvalg, relevant for tidligere adferd og kjøp på nettstedet.
  2. Nye ankomster: De nyeste produktene i butikken, med et lag av personlig tilpasning. Viser produkter fra enten merket eller kategorien som kunden tidligere har vist interesse for. Og når det er dekket, viser vi de mest populære produktene blant nye ankomster.
  3. Anbefalte tilbud: Rabatter er alltid en stor motivator, og de beste rabattene er personlige. Vi viser produktene og kategoriene som kunden har vist interesse for først, og deretter viser vi de mest populære produktene som tilbys.

Velg en av de allerede opprettede kampanjene eller kontakt Hello Retail for hjelp med nye kampanjer i henhold til dine preferanser.

Hello Retail vil samarbeide direkte med deg for videre tilpasning av kampanjene dine. Hvis du har noen spørsmål om kampanjene dine i Hello Retail, kan du sende en e-post til support@helloretail.com.

Koble kampanjen din i Hello Retail med e-posten din i Rule

Du må hente kampanje-ID-en din fra Hello Retail for å finne den, følg guiden nedenfor

Klikk på Nyhetsbrevinnhold under E-post

Auto campaigns

Copy template ID

Oppsett i Rule

For å koble Hello Retails produktanbefaling til Rules segmentering og kommunikasjonsmuligheter trenger vi en kampanje-ID. Dette opprettes i Hello Retail sammen med anbefalingsregler og antall produkter.

Send en e-post til support@rule.se med kontonavn, så vil vi legge til en Hello Retail-blokk i malen deres. Kostnaden for en Hello Retail-blokk er 1 250 kr. Når malen er på plass, vil du se dem i listen din inne i malen.

Hvis du bruker Journey Builder vil du finne dem som Widgets:

Du legger til malene med +

I e-postredigereren legger du inn Hello Retail-mal-ID som variabel når du trykker på

Når du er ferdig med innstillingene dine, gjør et testanrop til Rule for alle dine flyter, da vil du kunne se i kontoen din i Rule hvilke data du får inn og til hvilken tagg.