Shopify-integrasjon

Rule har en ferdig integrasjon med Shopify som gjør det enkelt for deg å få inn kunde- og ordredetaljer fra Shopify til Rule. Deretter kan dere sette opp automatiseringsflyter i Rule, for eksempel Takk for kjøpet, Retensjon, Winback og mye mer.

Vi vil gå gjennom:

1. Installasjon
  2. Bruk
  3. Automatiseringer
  4. Språk på medlemmer
  5. Skjema og pop-ups
  6. Medlemsfelt som sendes til Rule

Installation

1. Logg inn på butikken din i Shopify og hent din butikks ID. Du finner det når du er logget inn på din URL. For eksempel: https://admin.shopify.com/store/f7e1c6-37.

2. Ta din butikks ID "f7e1c6-37" og send den inn via skjemaet nedenfor.

3. Klikk her for å starte installasjonen av Rules Shopify-appen.

4. Skriv inn navnet på butikken din i formatet 'teststore.myshopify.com'. Navnet bør ikke inneholde noen prefikser, for eksempel "http://", slik bildet nedenfor viser.

5.

6. Les instruksjonene og godkjenn installasjonen av Rule-appen i Shopify, klikk 'Installer unlisted app'.

1.  Neste steg er å opprette en API-nøkkel, dette kan du gjøre under 'Innstillinger' > 'Utvikler' > 'Opprett ny nøkkel'.
  2. Lim inn Rules API-nøkkel i Shopify-innstillinger-fanen.
  3. Klikk på 'Lagre'.

Dataene begynner å vises i Rule umiddelbart etter neste ordre. Vi anbefaler at du utfører en testanrop til Rule for alle dine flyter for å se hvilke data som samles inn og hvilken tagg den sendes til.

Hvis du står fast på noen trinn, nøl ikke med å kontakte oss på support@rule.se så hjelper vi deg gjerne videre!

Obs: Hvis du bruker nettleseren Safari og har problemer med å fullføre installasjonen, gå til Safari > Innstillinger og klikk på Personvern. Deaktiver "Forhindre sporing mellom nettsteder" / "Prevent cross-site tracking". Prøv deretter igjen.

Bruk

Hendelser som sendes til Rule

Triggade händelser i ShopifyBeskrivningTagg i RuleData som skickas till Rule
Cart Updated
Efter kunden lämnat sin mailadress vid utcheckning i Shopify

CartInProgressSubscriber & Order Data
Order Shipped
Efter ordern levererats och ni valt 'Fulfill orders' i Shopify

OrderShippedSubscriber & Order Data
Order Completed
Efter ordern är lagd och ni valt 'Capture payments' i Shopify

OrderCompletedSubscribers & Order Data
Nyhetsbrev
Kund har klickat i att de vill ha nyhetsbrev via hemsidan eller kryssat att de vill ha nyhetsbrev i check-out

Nyhetsbrev-

Automatiseringer for e-handel

Når e-handelsplattformen er tilknyttet Rule, kan man sette opp automatiseringer for utløste hendelser i Shopify ovenfor. I denne artikkelen går vi gjennom vanlige automatiseringer for e-handel.

Språk på medlemmar

I denne artikkelen forklarer vi hvordan man kan tilpasse utsendelsene basert på hvilket språk som er angitt for hver medlem.

Skjema og pop-ups

Hvis du ønsker å legge til skjemaer eller pop-ups på din egen Shopify-side, kan du bruke Shopify Forms. Aktiver Shopify Forms når du er ferdig med innstillingene, slik at det vises på siden din, og medlemmet legges til i taggen 'Nyhetsbrev'.

Medlemsfelter som sendes til Rule

Subscriber Fields

Subscriber.Source
Subscriber.Zipcode
Subscriber.City
Subscriber.Address1
Subscriber.Address2
Subscriber.Number
Subscriber.Country
Subscriber.LastName
Subscriber.FirstName

Order Fields

Order.Products (json)
Order.Currency
Order.Number
Order.Date
Order.ShippingAddress1
Order.ShippingAddress2
Order.ShippingCity
Order.ShippingZip
Order.ShippingCountryCode
Order.TotalPrice
Order.TotalWeight
Order.TotalTax
Order.ProductCount
Order.Discount
Order.Names
Order.Gateway
Order.Skus
Order.CartUrl (Cart In Progress only)