Vad menas med ALT-text?

Ibland visas inte e-postbilder korrekt, särskilt på smala skärmar som mobiltelefoner och surfplattor. Genom att inkludera en alternativ text (ALT-text) som kort beskriver varje bild kan du ändå förmedla bildens innebörd till dem som inte kan se den. En annan fördel med att använda ALT-text på bilder är att det ökar leveransbarheten och minskar risken för att ett e-postmeddelande ska hamna i skräpposten, särskilt för användare av Gmail. Det är definitivt värt att lägga ned lite extra tid på att fylla i detta fält när du arbetar med bilder i Rule.

För att lägga till alternativ-text på bilder:

Dubbelklicka på bildblocket du önskar lägga till ALT-text på i detta fält.