A/B-test i Rule

Å bruke A/B-tester er en utmerket måte å måle og evaluere kampanjearbeidet sitt på, og dermed lære mer om hva som tiltrekker ens kunder.

Det er enkelt å stille inn innstillingene via e-postbyggeren. Der lager du kampanjens innhold, angir mottakere og overskrift.

Observer
Det er ikke mulig å planlegge starten av utsendelsene for versjon A og versjon B på forskjellige tidspunkter. Med andre ord, det er ikke mulig å sende versjonene av A/B-testen på forskjellige tidspunkter.

Slik oppretter du en A/B-test

Opprett en kampanje som vanlig, når du føler deg ferdig med utsendelsen og vil begynne å opprette en A/B-test, klikk på 'Statistikk' som bildet under viser.

Klikk på 'Aktiver' i A/B-test-boksen

1. Klikk deretter på alternativ 'B' for å endre i den varianten
  2. Klikk deg inn på 'Avsender, mottakere og overskrift' hvis du vil endre noe der i din A/B-test

1. Hvis du vil legge til flere varianter, kan du gjøre det her
  2. Når du har endret dine ulike varianter, er det på tide å planlegge utsendelsen

1. Velg om du vil 'Sende nå' eller 'Planlegge kampanje' til valgfri dag og tid.
  2. Bestem hvor stor andel av mottakerne som skal være en del av testen
  3. Avgjør hvem som blir vinneren i testen
  4. Velg hvor mange timer testen skal løpe under
  5. Velg om du vil sende den vinnende versjonen automatisk eller manuelt
  6. Her kan du legge til å sette en egen UTM-tracking på den vinnende versjonen av din A/B-test
  7. Planlegg eller send