Hur skickar jag kampanjen igen till de som inte öppnat?

Att skicka en kampanj i repris kallar vi för re-targeting och det möjliggör flera arbetssätt för dig som användare. Du kan bl.a. välja att skicka din kampanj på nytt men välja ut de som inte öppnade vid första utskicket. Du kan även välja att hantera kunderna som en tagg eller som en separat fil. 

För att använda dig av re-targeting:

  • Gå till Kampanjer
  • Gå till Skickade kampanjer och klicka på statistikikonen vid önskad kampanj att bearbeta 

  • I nedre högra hörnet finns en knapp som heter Exportera. Via den så följer du instruktionerna för att selektera kunderna efter behov och agerande och du väljer även om du vill exportera till en tagg eller en fil. 

Exempelbild på alternativen för din export:

Fler alternativ på arbetssätt hittar du på vår blogg. 

Mvh Team Rule

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss