Kan man skicka SMS från Rule?

Ja, möjligheten att skicka SMS är inbyggt i Rule. Att skicka SMS är t.o.m. enklare än e-post eftersom man hoppar över steget med att välja mall och bara behöver ange mottagare och textmeddelandet innan man skickar ut kampanjen. 

Notera att innan du börjar skicka SMS så behöver du registrera en stoppkod som kunderna kan svara på, t.ex. "RULESTOP". Tilläggskostnad för registreringen är en engångskostnad på 1150 SEK och aktiveras via vår serviceavdelning. Beskriv ditt ärende till oss på support@rule.se så får du snabbt hjälp. 

För att sedan skicka SMS, följ stegen nedan: 

  • Från startsidan, gå till Kampanjer och välj Nytt SMS eller klicka direkt på knappen Skapa ny kampanj.

 eller 

  • Sedan anger man avsändare för meddelandet, anger tagg med mottagare samt meddelandet i det större fältet nedanför. Se bilden nedan. När avsändarinformationen och meddelandet är i ordning, klicka på Sammanfattning och schemalägg för att gå vidare och skicka SMS-kampanjen. Notera att antal tecken per SMS är 160 st. 

Kostnad tillkommer per skickat SMS. Kontakta sales@rule.se för kontraktsförslag och demonstration. För mer tips gällande sms-marknadsföring se även  vår blogg.

Mvh Team Rule 

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss