Integrera Infobaleen med Rule

Hur fungerar integrationen med Infobaleen?

Ta din digitala marknadsföring till en ny nivå genom att kombinera infobaleens kraftfulla plattform för segmentering och personalisering med ditt Rule-konto. Exportera segment från din Infobaleen-plattform direkt till Rule som taggar och rikta din marknadsföring. Använd personliga produktrekommendationer direkt i dina e-postmeddelanden, vilket betyder personligt innehåll för varje mottagare.

Integrationen är uppdelad i 2 delar:

 1. Export segment från Infobaleen till Rule 
 2. Personliga produktrekommendationer

Hur sätter jag upp integrationen?

Exportera segment

 1. Logga in i Rule och gå till sidan utvecklare https://app.rule.io/#/settings/developer
 2. Klicka på "Ny API-nyckel". API-nyckeln är en säkerhetsuppgift, så behandla den varsamt, ungefär som ett lösenord.
 3. Ge gärna din API-nyckel ett namn t.ex. infobaleen
 4. Klicka på "Kopiera". Nu har du API-nyckeln i din dators urklipp (urklippshanteraren).
 5. Skicka API-nyckeln till er kontaktperson på infobaleen så läggs den in på rätt sätt. 
 6. Användaridentifieraren som används i Rule måste finnas som användarmetadata i Infobaleen-plattformen. Standardidentifieraren i regel är e-post. Ge oss information om du använder en anpassad identifierare.

När allt är på plats har du ett nytt exportmål tillgängligt, "Rule", när du exporterar ett segment från din plattform. Exporterade segment visas som taggar i Rule där du kan rikta in dem med relevant innehåll.

Du kommer också att kunna filtrera på avregistreringsstatus från Rule när du skapar segment i din Infobaleen-plattform. Det här är de tillgängliga fälten. De har antingen värdet 1 (utan prenumeration) eller 0 (inte prenumererat).

 • rule_email_campaign_unsub
 • rule_email_transactional_unsub
 • rule_sms_campaign_unsub
 • rule_sms_transactional_unsub

Personliga produktrekommendationer

När allt är på plats kan du skicka personliga e-postmeddelanden som dynamiskt fylls med konfigurerbara produktrekommendationer från Infobaleen när det skickas. Att ha flera mallar för anpassade rekommendationer kan vara ett steg för att ta det ännu längre. Skapa flera profiler med specifika affärsregler och låt Rule skapa en mall för varje. Lägg till kategoriserade block med anpassade rekommendationer i ditt innehåll där du filtrerar rekommendationer om specifik kategoridata.

Som ett exempel ett block med "Dina rekommendationer i resor" och ett annat med "Dina rekommendationer från våra senaste produkter". Observera att alla profiler kan använda samma API-nyckel.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss