Integrera Hello Retail med Rule

Integrera Hello Retail med Rule och skicka personaliserade produktrekommendationer

Hello Retail erbjuder en smidig allt-i-ett lösning till e-handlare som förbättrar shoppingupplevelsen för kunder, genom personaliserade produktrekommendationer. De jobbar med hyper-personaliserat content on site och analys av kunders beteende, för att således kunna servera dem mer relevant innehåll. När du integrerar Rule med Hello Retail kan du genom AI och kunddata inkludera produktinnehåll i dina utskick som är helt personaliserat. Integrera Hello Retail med Rule och skapa personaliserade produktupplevelser för att bygga och vårda långvariga kundrelationer.

Uppsättning i Hello Retail

När du sätter upp ditt Hello Retail-konto kommer du få hjälp med att skapa upp 3 stycken kampanjer. 

  • Rekommenderat för dig: Visar ett personligt urval, relevant för tidigare beteende och köp på webbplatsen.
  • Nyinkommet: De senaste produkterna i butiken, med ett lager av personalisering. Visar produkter från antingen varumärket eller kategorin som kunden tidigare visat intresse för. Och när det har täckts visar vi de produkter som är mest populära inom nyinkommet.
  • Rekommenderade erbjudanden: Rabatter är alltid en stor drivkraft, och de bästa rabatterna anpassas. Vi visar de produkter och kategorier som kunden först har visat intresse för och sedan visar de produkter som är mest populära som erbjuds.

Välj någon av redan skapade kampanjer eller hör av er till Hello Retail så hjälper dom er nya kampanjer efter era önskemål. 

Hello Retail kommer att arbeta direkt med dig för vidare anpassning på dina kampanjer. om  du har frågor om dina kampanjer i Hello Retail kan du maila Support@helloretail.com


Koppla ihop din Hello Retail kampanj med ditt utskick i Rule

Du behöver hämta ditt kampanj ID från Hello Retail för att hitta det följ guiden nedan

Klicka på Newsletter Content under Email 

Auto campaigns

Kopiera template ID 


Uppsättning i Rule

För att koppla ihop Hello Retails produktrekommendation med Rules segmentering och kommunikationsmöjligheter behöver vi ett kampanj id. Detta skapas upp i Hello Retail tillsammans med rekommendationsregler och antal produkter. 

Skicka ett mail till support@rule.se med kontonamn så kommer vi lägga till ett Hello Retail block i er mall. Kostnaden för Hello Retail block är 1250kr.
När mallen är på plats ser du dom i din lista inne i mallen.

Om du använder Journey Builder så hittar du dom som widgets:

Du lägger till mallarna med +

Inne i maileditorn så lägger du in Hello Retail template ID som variabel när du trycker på 

När du är klar med dina inställningar, gör ett testanrop till Rule för alla dina flöden, då kommer du kunna se i ditt konto i Rule vilken data du får in och till vilken tagg.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.