Open Graph - Avancerad drag and drop

Med hjälp av Open Graph meta-taggar kan du själv kontrollera vad som hämtas upp från er hemsida när en viss länk dras in i ett block när du skapar dina utskick.

För att avancerad drag and drop ska fungera så krävs det att hemsidan har stöd för OG och att attributerna för bild, länk och text lagts in för att vi ska kunna fånga upp dessa. 

Detta kan ni kolla upp med er webbansvarige. Så länge som stödet finns på er hemsida så kan ni använda funktionen i era kampanjer.

Såhär fungerar det i Rule:

  1. Skapa ett nytt mail genom att välja mallen man vill utgå från, genom att klicka på kampanj -> ny kampanj och sedan välja mallen.
  2. Dra sedan in länken i det block du vill ha in materialet till. Se klippet här nedan:

4. Ändra/korrigera sedan eventuell text som fångats upp till det som önskas. Det går även såklart att ändra till en annan bild än den som fångats upp.

5. Klart!

OBS! Om du inte får detta att fungera har du förmodligen en äldre mall. Du behöver då göra en beställning så vi kan uppdatera mallen/mallarna. Skicka ett mail till support@rule.se lägg även till vilket konto som avses och i vilken specificerad mall/mallar som uppdateringen önskas.

Läs även gärna vår bloggpost om Open Graph

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss