Utforska Rule med testkonto

Om du är inloggad på ett så kallat Testkonto så är det tillfälligt begränsat till 10 skarpa mail. I övrigt så är kontot "LIVE" och du har full tillgång till alla Rules funktioner och möjligheter. 

Vi vill ge dig möjligheten att utforska Rules styrkor fullt ut och ser gärna att du loggar in och gör dig bekväm med att till exempel importera medlemmar till en tagg, testa att bygga filter eller experimentera med blocken i editorn för att sätta din egen design på kampanjerna. När du sedan går LIVE så hjälper vi dig bland annat med malldesign, så behöver du bara fokusera på själva innehållet. 

  • Till din hjälp har vi skapat frågetecknet (?) i nedre högra hörnet för assistans längs vägen. Och du har oss även nära på support@rule.se för snabb återkoppling. Vår FAQ-sida hittar du på docs.rule.se

När du efter testperioden känner dig övertygad om att Rule är din bästa kompanjon för kund- och marknadskommunikation så står vi redo att köra tillsammans med dig: Välkommen till Rule! 

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du mer hjälp? Kontakta oss Kontakta oss